Himla

Himla är ett svenskt heminredningsföretag från Stockholm som designar och producerar exklusiva textilier till ditt hem. Med yttersta precession av färgsättning av naturmaterial är de helt unika på marknaden. Himla har en stark kärlek till linne som är ett 100% naturmaterial. De producerar allt från dukar, servetter, löpare, kuddar & påslakan i detta fantastiks material.

Deras önskan är att alla människor skall kunna kombinera olika material och färger ur deras sortiment för ett unikt hem med lugn och ro. Det ges stort utrymme för personlig kreativitet. I deras sortiment är till största del återkommande, detta för att ge en trygghet och kontinuitet för alla kunder. Dessutom sker nästan all produktion i Europa och då framförallt i Portugal och Litauen.

Studio Pompone väljer ut inför varje säsong de absolut bästa sortimentet för att göra det enklare för dig att skapa de absolut finaste miljöerna i ditt hem. Vi har alla produkter i bör butik där det ges möjlighet att känna på alla produkter.

Du hittar Himlas hemsida här.

0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Vänligen lämna ett meddelande.

Ditt namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in här

Need more help? Save time by starting your support request online.

Ditt namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?