Inredningsarkitektur

Offentliga RUM

En inredning består av så mycket mer än stolar och bord – det är en konstform som påverkar människors humör, känslor och uppfattningar. Därför är en inredning inte bara viktig ur ett företagsperspektiv utan även ett mänskligt perspektiv. 

Med lång erfarenhet inom att skapa och producera inredningar till retail, hotell, kontor och restauranger är vi specialiserade på att skapa skräddarsydda inredningar för företag som värdesätter ett unikt utseende. Våra inredare och inredningsarkitekter skräddarsyr de bäst lämpade inredningarna för den givna miljön med hjälp utav möbler från välkända designvarumärken, tillverkning av specialanpassade snickerier, glas, metall, sten med mera. Dessutom har vi kompetens att utforma specialritade designmöbler efter önskad funktion, finess och design. 

En ständigt viktigt del av att skapa inredningar är att värna om hållbarheten samt tänka på ansvarstagandet gentemot vår miljö. Detta arbetar vi aktivt med på flera plan i allt från val av material, leverantörer och tillvägagångssätt. Det allra viktigaste för en inrednings livslängd är dock att hitta ett estetiskt uttryck som håller över tid utan att tappa i karaktär och känsla. 

Våra inredare och arkitekter har både lång erfarenhet och spetskompetens av att skapa inredningar till privata hem, offentliga miljöer, rita hus samt designa möbler. Internationell press har uppmärksammat oss och våra inredare vi ett flertal tillfällen för vad vi har skapat, tidningar som VOUGE US, Residence Magazine och ARK Journal.

Kontakta

Kontakta oss gärna genom att klicka här

Våra tjänster 

Välj den eller de tjänster som ni är i behov av för er nästa inredning. Vi lämnar gärna offert på antingen en, flera eller alla våra delar till ert projekt. Se nedan tillgängliga tjänster.

DESIGN

Att skapa en skräddarsydd inredning som både förstärker ert företags position och värderingar och ger en inspirerande miljö för kunder och medarbetare är en form av konst våra inredare och inredningsarkitekter jobbar med dagligen. Låt oss hjälpa utveckla er nya inredning oavsett ni det handlar om en butik, hotell, restaurang, kontor, nattklubb eller annan form av verksamhet som behöver en tilltalande inredning. 

ARKITEKT

Våra inredningsarkitekter hjälper er att göra färdiga och godkända handlingar som sedan kan användas för upphandling, byggnation och alla typer av ansökningar.

INREDNING

Vi hjälper dig att produceras specialanpassade möbler och inredningar utefter dina behov. Vi arbetar med stoppade möbler, trä, metall, sten, glas, porslin, glasfiber mm. Då vi har produktioner i flera olika länder kan vi välja utefter projektets behov prisnivå, leveranstid, material och kvalitet. 

MONTAGE

Vi arbetar med ett brett kluster av montörer och hantverkare runt om i Scandinavium för att kunna ge båda bra service och pris relaterat monteringen av eran nya inredning.

Case Studies

Nedan finner ni ett urval av våra genomförda projekt.