Inredningsdesign

Privata RUM

Att skapa ett harmoniskt och tilltalande hem är en form av konst, något våra professionella inredningsdesigners jobbar med dagligen. Med lång erfarenhet och internationell spetskompetens hjälper våra inredare dig skapa dina drömrum med allt från materialval till färger, textiler, inredning och möblering.

Det primära för oss på Studio Pompone är att jobba hållbart samt förädla vårt samtida som dåtida konst- och designarv. Därför lägger vi stor vikt vid att erbjuda inredning och möbler som är skonsam för miljön, håller över tid samt hyllar till dess ursprungliga formgivare. Vi tror starkt på att inredningar inte är något vi skall byta ut varje åt utan istället något som skall växa fram över tid i takt med att man utvecklar sin personlighet, stil och karaktär på andra fronter. 

Vi förstår vikten av helheten i en inredning och erbjuder därför en helhet i vår service där vi kan hjälpa dig i allt från materialval till färg, textiler, inredning, möblering, köksinredning, badrum, konst, styling, details med mera. Våra inredare kan alltså skapa allt från hela hem till enskilda rum eller detaljer. Då vi även har arkitekter i vårt team erbjuder vi även totallösningar med ritningar vid renoveringar/nybyggnation. Dessutom hjälper vi även gärna dig att planera och inreda din altan för bästa möjliga liv utomhusliv. 

Våra inredare och arkitekter har både lång erfarenhet och spetskompetens av att skapa inredningar till privata hem, offentliga miljöer, rita hus samt designa möbler. Internationell press har uppmärksammat oss och våra inredare vi ett flertal tillfällen för vad vi har skapat, tidningar som VOUGE US, Residence Magazine och ARK Journal.

Kontakta

Kontakta oss gärna genom att klicka här

Vägen till ditt drömhem

STEG 1 – Stilanalys

Ett första inledande möte där våran inredare lära känna dig och dina behov. Vid detta tillfälle kommer vi diskutera dina drömmer kring inredningen, projektets ramar, allt för att skapa bästa förståelse för dig ch dina behov. Detta steg är kostnadsfritt.

STEG 2 – Moodboard

Presentation av projektets ramar, visioner och tidsplan. Viktigast av allt sätter våran inredare ihop en moodboard för att ge dig en känsla av den stil som inredning kommer bygga kring. Efter godkännande starta projektet.

STEG 3 – Presentation Inredning

Presentation av inrening där omfattas moodboard, planlösning, produkter och en inköpslista.  

STEG 4 – Inköpslista

Efter godkännande av dig betalas en handpenning innan orderläggning. Leverans av möbler etc. Ingår ej montage av möbler eller annat, dock kn vi skräddarsy även denna tjänst åt dig. 

Case Studies

Med hänsyn till våra kunders privatliv publicerar vi inga bilder från deras hem. Dock finner ni ett urval av material från olika case här nedan.