Inredingshjälp

Våra inredare har lång erfarenhet av kundanpnssadelösningar för både privatpersoner samt företag. Vi hjälper dig att skapa ditt drömhem utefter dina egna behov.

Vi bokar in ett möte där vi diskuterar vad ni gillar och vilka behov som finns. Har ni bilder på hotell, restauranger, hem eller något annat som beskriver vad ni gillar för stil får du mer än gärna visa det här. I detta skede försöker vi förstå hur vi på bästa sätt skall kunna lösa ert behov sätt utifrån vad ni gillar. Detta möte kan både ske hemma hos er eller hos oss, om du väljer att träffas hos oss  får n gärna ta med bilder och ritningar över ert hem som ni vill ha hjälp med.

Vi har nu arbetat fram ett förslag på ert framtida drömhem utifrån den information vi fått fram från vårt första möte. Vi bestämmer därför en ny träff i butiken där vi går igenom vårt förslag. Du har dessutom möjlighet att klämma och känna på de produkter vi föreslår för dig och ditt hem. Om detta förslag inte känns helt rätt gör vi självklart en revidering. Vi lämnar självklart en komplett budget vid detta tillfälle.

När ni känner er nöjda med vårt förslag signeras offerten för att godkänna beställningen.

När vi fått hem alla era nya produkter hjälper vi er att frakta hem allt till dig. Detta sker mot en extra avgift. 

Beroende på ert behöva har vi fyra olika produkter som ni finner nedan.

Kontakt

Lucas Morten

0730831004

lucas.morten@studiopompone.com