101 Copenhagen

101 Copenhagen med en strävan att kombinera den klassiska skandinaviska designen med japansk enkelhet så har Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl skapat en fantastisk serie för 101 Copenhagen. De nya designmärket 101 Cophenhagen grundades år 2017 men uppmärksammades snabbt i designvärlden. Deras fokus ligger på belysning och hemaccessoarer. Designduon Kristian och Tommy började sitt samarbete år 2016. Kristian har förutom sin examen från The Danish Royal Academy of fine art också studerat i Japan. Efter sina studier började han praktisera på Norr11 och det var efter detta som han tillsammans med Tommy började ett samarbete. Grundaren till Norr11 är ingen mindre än Tommy Hyldahl och det var även han som startade upp 101Copenhagen. Kollektionen för 101 Copenhagen fokuserar på de vackra i kvalitativt naturligt material. Tillsamman med inspiration från både Japan och Skandinavien blir de vardagligaste föremålen istället personliga minnesmärken. Designen är tidlös och de raka linjerna i kombination med de naturligt vackra materialen skapar en känsla av renhet och äkthet.

Handla produkterna här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Vänligen lämna ett meddelande.

Ditt namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in här

Need more help? Save time by starting your support request online.

Ditt namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?